Transporturi auto internationale

Oferim solutii de transport fiabile in Europa Centrala si de Est

Proces simplu

Procesul simplu în domeniul transporturilor auto internaționale constă în a oferi clienților o experiență fără probleme, asigurându-se că masinile ajung la destinație în siguranță și la timp, respectând toate reglementările și procedurile necesare în transportul internațional.

Cumperi masina prin Autohaus GAM

Asigurare CMR

Prioritatea principală este asigurarea siguranței și prevenirea pierderilor. La Autohaus GAM, aceste aspecte sunt de o importanță deosebită în domeniul transportului, logisticii și depozitării.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor măsurilor luate, există posibilitatea ca mărfurile să fie afectate în timpul transportului. În acest sens, legislația internațională privind transporturile oferă o gamă variată de opțiuni de asigurare pentru toate tipurile de transport.

Echipa noastră de specialiști de la Autohaus GAM este aici pentru a vă furniza informații rapide și fără complicații despre asigurările legate de transport și depozitare, pentru a vă ajuta în cazul celor mai neprevăzute situații.

Livrare la timp

Livrarea la timp în domeniul transporturilor auto internaționale se bazează pe o planificare atentă, gestionare logistică eficientă, monitorizare în timp real, experți specializați și abilitatea de a gestiona situații neprevăzute. Acest domeniu se concentrează pe furnizarea de servicii profesionale care asigură că masinile ajung la destinație la momentul stabilit, respectând toate standardele și cerințele legale internaționale.

Cere oferta pentru transport

    Oferim si servicii de comanda auto

    Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!